Vier de zomervakantie in Drenthe

Zomervakantie vieren op de vriendelijk en gezellige familiecamping in Drenthe

Met het hele gezin voordelig kamperen in juli en augustus! Op Camping de Weyert in Rolde, Drenthe heb je veel faciliteiten en het is er ook nog heel betaalbaar. Je kunt in juli en augustus elke dag aankomen op de camping en je bepaalt zelf hoe lang je wilt blijven.

Veel kinderplezier tijdens de zomervakantie

Als je komt kamperen in de zomervakantie met het hele gezin genieten uw kinderen van de verschillende speeltuinen op de camping. Er worden ook regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd gericht op de natuur.

Is het weer even wat minder goed? Ook dat zal de pret niet drukken. Dan worden er leuke activiteiten georganiseerd in onze overdekte recreatiehal van ruim 300 vierkante meter. Hier kunnen uw kinderen zich ook uren zelf vermaken! Of bezoek een van de subtropische zwembaden in de omgeving.

Met het gezin op pad

Vanaf onze camping in Drenthe? Bezoek dan Speelstad Oranje, Verkeerspark Assen of Attractiepark Drouwenerzand. Ook het Boomkroonpad is een echte aanrader. Deze activiteiten zijn vriendelijk voor je portemonnee en bezorgen jou en je gezin gegarandeerd een gezellig dagje uit! Lees meer over de mogelijkheden in de omgeving.

In juli en augustus worden er ook altijd vele leuke evenementen in de omgeving georganiseerd, bij de receptie vertellen wij je er graag meer over.

Natuurlijk zijn in de omgeving prachtige fietstochten te maken die ook leuk zijn voor kinderen, we zijn niet voor niets dé fietscamping van Drenthe. Bijvoorbeeld naar een van de zwemmeertjes in de omgeving!

Kamperen in de zomervakantie op Camping de Weyert?

Bekijk nu onze gunstige tarieven en reserveer!
Heb je geen eigen kampeermiddel? Kijk dan eens bij onze verhuuraccommodaties!