Lekker weg met familie & vrienden op de camping in Drenthe

Camping De Weyert is ook zeer geschikt als rustige familiecamping in Drenthe

Volop speelgelegenheid; lekker binnen of buiten spelen!

Onze rustige familiecamping Drenthe is een fijne plek voor uw rustige gezinsvakantie of vakantie met de kleinkinderen. De kleintjes vermaken zich in zicht van de tent of caravan met glijbaan, klimrek of in de zandbak. De oudere kinderen (tot ca.12 jaar) kunnen ravotten in de grote speeltuin of in de recreatiehal met klim- en klautertoestellen, tafeltennis, springkussen en tafelvoetbal.

NIEUW IN 2015! Recreatieprogramma: Ontdek de Natuur

Het recreatieprogramma van onze rustige familiecamping is er op gericht kinderen lekker in de natuur bezig te laten zijn; de natuur ontdekken en beleven. Van een speurtocht door de natuur met Boswachter Bob, tot insecten zoeken, zelf brandnetelthee maken, een zonnewijzer knutselen, hutten bouwen of broodjes bakken op het kampvuur….

Vele leuke en betaalbare uitjes

Met de (klein)kinderen er op uit vanaf de familiecamping? Je kunt kiezen uit vele leuke en betaalbare uitjes; zoals Speelstad Oranje, Verkeerspark Assen, Attractiepark Drouwenerzand, het Boomkroonpad en nog veel meer. Of maak direct van de familiecamping een mooie fietstocht met het hele gezin, bijvoorbeeld naar een van de zwemmeertjes in de omgeving! Kijk voor alle suggesties onder omgeving.