Opzoek naar een camping vlakbij TT Assen?

Camping De Weyert ligt vlakbij TT Assen geniet van alle comfort en ruime kampeerplaatsen

Zoek je een camping vlakbij TT Assen? Bijvoorbeeld om de WK Super Bike, British Superbikes of de TT Moto GP bij te wonen? Dan is Camping De Weyert iets voor jou.

TT Circuit Assen

Vanaf Camping De Weyert ben je in een paar minuten op het TT Circuit Assen. De evenementen rond motorsport die hier georganiseerd worden zijn een ware belevenis. Een bezoek aan het TT Circuit staat dan ook garant voor een gezellige dag met veel spektakel.

Tijdens deze grootse motorevenementen op het TT serveren wij onze TT-gasten ontbijt en diner (drie verschillende keuzemenu’s). Je kunt hier bij aankomst vouchers voor kopen.

Voor een overzicht van evenementen op het circuit: Bekijk de website

Tour de TT

Speciaal voor motorrijders en TT-liefhebbers; De TT belevingsroute. Recreatieve motorrijders kunnen vanaf voorjaar 2014 over de twee oude circuits toeren waar vroeger de TT werd gehouden. De circuits van 1925 (slechts één keer gebruikt) en van de jaren 1926 tot en met 1954 worden voorzien van kleine schildjes met daarop de tekst Tour de TT. De twee verschillende circuits worden via landwegen met elkaar verbonden. Een leuke route, boordevol historie!

Deze unieke route ligt vlakbij Camping De Weyert. Bekijk het filmpje om alvast een beeld te krijgen van de route en de omgeving!

Pin It on Pinterest